+357 22572744

Έκτακτη ανάγκη

Βλάβη

 • Σε περίπτωση βλάβης

  Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σου λόγω βλάβης κάλεσε την Οδική Βοήθεια στο 800 88 800. Σε περίπτωση που χρειαστείς την οδική βοήθεια θα ζητηθεί ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Η μεταφορά γίνεται με μέριμνα και ευθύνη του οδηγού και μισθωτή. Σε περίπτωση που χρειαστεί να ενημερώσεις για το που θα μεταφερθεί το αυτοκίνητο, επικοινώνησε με το τμήμα Ατυχημάτων στο +357 22 572744.

Ατύχημα

 • Σε περίπτωση ατυχήματος

  Παρακάτω θα βρεις τρόπους χειρισμού ατυχήματος που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

  1. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου.
  2. Κάλεσε ασθενοφόρο (112 ή +357 22887171) εάν υπάρχουν τραυματίες
  3. Κάλεσε την αστυνομία (112) για την ανταλλαγή στοιχείων. Είναι επιτακτικό σε περίπτωση που υπάρχει τραυματισμός ή συμβάν με ανασφάλιστο όχημα.
  4. Κάλεσε οπωσδήποτε τη Φροντίδα ατυχήματος που προσφέρει η οδική βοήθεια στο 800 88 800. Ο άνθρωπος της Φροντίδας θα καταγράψει το συμβάν και θα ενημερώσει την Ασφαλιστική Εταιρεία. Η δήλωση πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη. Ενδεικτικά τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι: Πόλη – Περιοχή – Οδός – Αριθμός – Ώρα του ατυχήματος καθώς και αριθμός κυκλοφορίας, μάρκα – μοντέλο, ονοματεπώνυμο – πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα, ασφαλιστική εταιρεία, αριθμός διπλώματος, φωτογραφίες των οχημάτων των εμπλεκομένων αυτοκινήτων. Χωρίς τα παραπάνω στοιχεία δεν μπορεί να λειτουργήσει η διαδικασία.

Κλοπή

 • Σε περίπτωση ολικής κλοπής

  Ενημέρωσε τηλεφωνικά το τμήμα Ατυχημάτων στο +357 22572744.

  Εντός 24 ωρών θα πρέπει να μας στείλεις τη δήλωση ατυχήματος / κλοπής στο mail operations@enterpriseleasing.com.cy , καθώς και τα δύο κλειδιά του κλεμμένου οχήματος στα στοιχεία Executive Lease Ltd , Τμήμα Ατυχημάτων, Αιόλου 8, Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου 2540 Λευκωσία .

  Φρόντισε να ζητήσεις από την αστυνομία το δελτίο συμβάντος της κλοπής και να το στείλεις πρωτότυπο υπόψη του τμήματος Ατυχημάτων της εταιρείας μας.

 • Σε περίπτωση μερικής κλοπής

  "Ενημέρωσε το ταχύτερο δυνατό το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή τη σήμανση για αποτυπώματα και κάνε μήνυση κατά αγνώστων.

  Ενημέρωσε τηλεφωνικά το τμήμα Ατυχημάτων στο +357 22572744 ή εναλλακτικά κάλεσε τη φροντίδα ατυχήματος για την καταγραφή του περιστατικού.

  Εντός 24 ωρών θα πρέπει να μας στείλεις γραπτή δήλωση ατυχήματος / κλοπής στο mail operations@enterpriseleasing.com.cy

  .Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινώνησε με το τμήμα Ατυχημάτων/ Κλοπών στο +357 22572744. Πρέπει να ξέρεις πως δεν καλύπτεται ασφαλιστικά η κλοπή αντικειμένων μέσα από το αυτοκίνητο, η κλοπή εγγράφων ή των κλειδιών του αυτοκινήτου."